Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogy tudnék teljesen sima...

Hogy tudnék teljesen sima krémtúrót készíteni?

Figyelt kérdés
Imádom a krémtúrót, főleg a boltiakat. Itthon is finomat készítek, az ízével semmi problémám, viszont utálom, hogy bármeddig turmixolom, soha nem lesz olyan sima, mint a bolti. Mit tehetnék vele, hogy teljesen krémes és csomómentes legyen? Általában ezért veszek inkább boltit, mert ilyen szempontból az sokkal jobb, pedig tudom, hogy a házi olcsóbb és egészségesebb is (bár cukorral készítem, de mesterséges anyagok nincsenek benne ugye).
2013. jún. 3. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
A bolti a különböző zselésítő meg állományjavító anyagoktól lesz olyan állagú, amilyen. Ezt házilag nem tudod elérni. De nem is baj, a kis csomóktól lesz isteni a házi krémtúró :)
2013. jún. 3. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztos van, aki úgy szereti, én viszont ki nem állhatom bene ezeket a csomókat. Ragad a nyelvemre, stb. Épp ezért lenne számomra fontos, hogy teljesen csomómentesre tudjam készíteni. De úgy látom akkor marad a bolti.
2013. jún. 3. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Turmixold át!
2013. jún. 3. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Percekig csak turmixolom. Próbáltam már tejjel, tejszínnel, joghurttal, hátha javít az állagán, de nem. Illetve botmixerrel is sokszor próbáltam már, de bármeddig csinálom, ha nem is látható darabok maradnak benne, akkor is érzem, hogy nem teljesen homogén, hanem darabos.
2013. jún. 3. 22:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Drótszitán áttörve, átnyomva tökéletes lesz. nem a kis teaszűrőn, hanem a közepes, vagy esetleg a nagyobb levesszűrőn.
2013. jún. 4. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni, köszi!
2013. jún. 4. 23:11
 7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező leírnád nekem a krémtúró receptjét,mert én csináltam nem is olyan régen de nem lett az igazi.
2013. júl. 6. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:
Fél vagy negyed kiló túróból csináltam, a cukor az ízlés szerint mehet bele és én vaníliakivonatot tettem bele, ezt netről rendeltem. Illetve amikor gyümölcsöset csináltam akkor egy vaníliáscukrot a kivonat helyett és a gyümölcsöt, a cukrot pedig a legvégén, ha még kellett (nekem mindig kellett). De már elég régen csináltam, visszaálltam a boltira. Abból is próbáltam olcsóbbakat, pl. Sissy-t, de ugyanolyan darabos volt, mint az itthoni, szóval maradt a Mia.
2013. júl. 7. 22:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!