Krémtúrót adhatok 8és fél hósnak uzsira? A boltira gondoltam! Az olyan finom! Persze nem a mazsolásra hanem a síma vaníliásra!
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 13:36
1/6 anonim válasza:
Én csak 10 hónapos kora után adtam a kisfiamnak, és nagyon ritkán, mert totál cukros. De amikor rossz passzban volt kajaügyileg, örültem, hogy legalább ezt megette. Szóval szerintem ne adj neki, inkább sima túrót keverj össze gyümölccsel. Banánnal és meggyel, illetve barackkal nagyon finom!
2/6 anonim válasza:
a "síma vaníliás" tele van cukorral
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor kihagyjuk!
2010. aug. 25. 13:41
4/6 anonim válasza:
Javaslom a natúr krémtúrót (mi a sparban vesszük, fél kiló 250Ft), abban semmi nincs. Tegyél bele őszibarackot, vagy más gyümölcsöt, és add azt. A fiam imádta!
5/6 anonim válasza:
Én adok nekik néha,de nem minden nap.Egy- egy doboztól nem lesz semmi baja,és van úgy h nem tud pancsolni az ember.Válaszd az arany középutat.
6/6 anonim válasza:
Ja és 10 hósak vagyunk,nemrégen kóstoltattam meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!