Hogy kell meggy vagy cseresznye ízű pudingot csinálni? Vagy lehet e ilyen ízű pudingport venni?
Sajnos nem lehet kapni egyiket sem .A meggylé jó ötlet, de kb olyan lesz, mint a fantaszelet tetején , ami van narancsízben.
Vagyis nem olyan finom, mint a tejespuding, szerintem.
Esetleg a kész vaniliás pudingba keversz ízlés szerint meggyízű boleroport.Szerintem fél tasak elég bele, mert nagyon intenzív ízű és színű.
Mindenképpen pudingból akarod?
Ez egy nagyon finom krémszerű állagú krém:
4 doboz gyümölcs joghurt (lehet meggy vagy cseresznye)
2 dl tejszín
1 habfixáló
2 evőkanál tej
zselatin
ízlés szerint cukor
Gyümölcsjoghurtot tálba öntöd, majd egy habverővel kicsit fellazítod. A tejszínt a habfixálóval és ízlés szerint cukorral keményre vered. Tejben elkészíted a zselatint (az, hogy mennyi zselatint használsz függ attól is, hogy mennyire szeretnél kemény krémet). Először a zselatint kevered a joghurtba, majd lazán, hogy ne törjön össze a hab a keményre vert tejszínt.
Ha piskóta alapú tortát készítesz vagy ha babapiskótát használsz, azokból is lehet apróra tört darabokat a krémbe keverni.
A meggyjoghurt és meggy aroma keverék nagyon kellemes végeredményt ad ha hozzáadod a vanília vagy tejszín ízű pudinghoz. Egyébként tényleg egy kiskanálnyi kell csak az aromából de majd te eldöntöd a saját szád íze szerint.
Én néha keverek bele sűrű meggyszörpöt is ha nincs joghurt azzal is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!