Miért lesznek kemények a kelt tesztaim?
Figyelt kérdés
Spórolás gyanánt itthon próbálok sütni pl brióst vagy kakaos csigát
És jo ízű de hamar megkeményszik mit ronthatok el?
A sósak sem lesznek jobbak, sajnos hiába próbálom
Meg kel rendesen szép a teszta de valami miatt nem puha omlós.
2020. okt. 6. 10:22
21/21 anonim válasza:
bocsánat, nem a 19-nek, hanem a 10-nek ment az előző válaszom. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!