Miért lesznek kemények a kelt tesztaim?
Figyelt kérdés
Spórolás gyanánt itthon próbálok sütni pl brióst vagy kakaos csigát
És jo ízű de hamar megkeményszik mit ronthatok el?
A sósak sem lesznek jobbak, sajnos hiába próbálom
Meg kel rendesen szép a teszta de valami miatt nem puha omlós.
2020. okt. 6. 10:22
11/21 anonim válasza:
A tojásfehérjétől száraz hatású. Tegyél bele két tojássárgáját, a fehérjéket pedig hagyd ki és máris tovább marad majd puha.
12/21 A kérdező kommentje:
10 Mikrózva nem finom még a bolti sem. Maskulonben nem bírjuk meg rágni.
11 köszi megpróbálom
2020. okt. 6. 11:54
13/21 anonim válasza:
Meg kenyérnél például burgonyapelyhet szoktak hozzárakni, hogy lassabban száradjon. Nem tudom ezt még nem próbáltam, én kovászt használok, a kovászos dolgok alapból lassabban száradnak.
14/21 anonim válasza:
Én sem szeretem a mikrózott péksüteményeket.
Akkor már inkább diós v. mákos guba, vagy egy réteges desszert legyen belőle újrafelhasználásként. :)
15/21 anonim válasza:
9: a videón is megkeni tejjel, ha jól látom...
16/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a száradásban szerepet játszik-e, de szerintem RENGETEG a 20 dkg cukor fél kiló liszthez! A fele is bőven elég.
17/21 anonim válasza:
18/21 A kérdező kommentje:
Aki tejjel megkenés kisulten írta köszönöm ez bevált !!
2020. okt. 8. 12:53
20/21 anonim válasza:
19: hát akkor nincsenek nagy igényeid...
A mikrózott kelttészta és a frissen sült között a különbséget ha zongorázni lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!