Szokott sütni valaki híg kelt tésztából lepényt? Hogyan készíti pontosan? Milyen arányokkal, hozzávalókkal, mennyi ideig?
Figyelt kérdés
Olyan sütire gondolok, ahol a kelt tésztát önteni kell a tepsibe (olyan állagú, mint a kevert kerfires tészta pl.). Az ízőrzőkben láttam már ilyet szilvás és túrós változatban, de leírva nem nagyon találtam.#önthető kelt tészta
2020. júl. 30. 15:28
1/2 anonim válasza:
gyúrd be több vízzel (tejjel) a szokásos kelttésztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!