Mire kell oda figyelni az oldalas grillezésekor?
Például arra, hogy nyersen alkalmatlan grillezésre.
Csak azért mondom, mert előfordult már párszor, hogy a "rib" "ribeye" neveket fordították oldalasra, nyilvánvalóan elég nagyot tévedve, aztán várták a csodát, hogy majd működni fog a recept.
Illetve létezik a grillezésnek ez a speciális lassú változata (igazából a "grill" szót is helytelen rá használni) ez a barbecue sütés, jóval alacsonyabb hőmérsékleten történik, viszont órákig tart, nagyobb húsok esetében akár 8-12 órán keresztül is!
Úgyhogy ha tényleg a nálunk ismert oldalast akarod klasszikus módon grillezni, akkor nincs más választásod, mint az 1-es válasz, rövid lében, hogy ne főljön ki az íze, és ízesített lében megfőzöd előtte.
Vagy... ha van rá lehetőséged, akkor előtte leszuvidálod, ez annyiban tökéletesebb megoldás, hogy minden íz a húsban marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!