Sertés oldalast és csirkecombot lehet együtt sütni?
2 órát sütném, nem tudom meddig kell.
sertés tarjával ennyi idő alatt szokott megsülni, de az oldalas meg csirkecomb nem tudom mennyi idő.
Elektromos régi sütő.
1. A grill csirke nem csirkecomb.
2. Az üzleti grill gépek nem otthoni sütők.
Az átsüléshez a maghőmérséklet számít, ami nagyon eltérő, nem csak azért, mert egy grillcsirke 90 deka, egy comb meg 25, hanem azért is, mert a grill egy nyílt láng, igaz lehet némi "hőpajzs" a sülő cucc előtt, de attól azért az még messze nem olyan zárt hő, mint a sütő.
Ha légkeverést is használsz, egy cs.comb, mindenféle letakarás nélkül 50 perc alatt tökéletesre megsül, és a bőre meg is pirul.
Az oldalast érdemes alufólia alatt kezdeni, alsó hangon adni neki 2 órát, utána megnézni kell e még neki sülni, és ezt követően ha úgy kívánja a hús, egy picit rápirítani. Összességében inkább számolnék rá bő 2 órát, 2 és felet...
Én amúgy azt csinálnám, hogy beraknám alufóliával az oldalast, pis zsiradékkal, vízzel, fűszerekkel, mindennel, aztán olyan másfél óra múlva kivenném, addigra még enged a hús is zsírt is, vizet is, az ízesítő anyagok (hagyma, fokhagyma, stb) kisülnek a pároló lébe
ebből a léből leszednék egy másik tepsibe, abba tenném cs.combokat.
Az oldalast alufóliával ismét letakarva visszatenném, a combokat meg letakarás nélkül mellé raknám, úgy értem alá, vagy fölé, ahogy kényelmes, vagy ahogy jobban sül.
Nincs másik tepsi, meg sok minden. :)
Olivaolajban, fűszersóban, babérlevéllel,köménymaggal, borssal, oregánóval, bazsalikommal lett összehajítva. krumpli, meg s.répa,
Technikai okokból 1-1.5ó után kiveszem a combokat, az oldalas meg remélem megsül 2ó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!