Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van itthon 500grammos paradics...

Van itthon 500grammos paradicsompürém,2 személyre paradicsomlevest tudok belőle főzni?

Figyelt kérdés
Recepteket is küldenétek?
2010. aug. 5. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:

persze, és csinálhatsz hozzá pirított zsemlekockát, akár sajtos krutont is.

receptet majd ír más, én rohanok dolgozni :)

2010. aug. 5. 07:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Oké,köszi! :D
2010. aug. 5. 07:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért valaki küldjön nekem egy receptet,kezdő vagyok még a főzésben,és még nem csináltam paradicsomlevest! :)
2010. aug. 5. 07:21
 4/7 anonim ***** válasza:
kb 2 deci vizet odateszel,amikor forró,teszel bele tésztát,ha már félig jó a tészta,beleöntöd a paradicsompürét,és főzöd.Fűszerezed közben: delikát,bors,ki hogy szereti (anyám cukrozza,párom paprika és bors)
2010. aug. 5. 07:41
 5/7 anonim ***** válasza:

beértem a munkahelyemre... én egész másképp csinálom a paradicsomlevest, mint az előttem szóló.

kevés olajon csinálok világos rántást, félrehúzom, belekeverem a pürét, csomómentesre keverem.

felöntöm vízzel (a legfinomabb a krémesebb paradicsomleves), teszek bele sót, borsot, vöröshagymát, zellert, egy kevéske sárgarépát, és szép lassú tűzön megfőzöm. van, aki egy pici cukrot is tesz bele.

ha nincs otthon zöldségarzenál, és kicsit sósabban, olaszosabban (pl. bazsalikommal) csinálod, és a leves is krémes, mehet bele a (füstölt)sajtos pirított kenyérkocka (másnéven kruton).

2010. aug. 5. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előttem író receptje(a sárgarépán kívül,de ahány ház...) ,tökéletes!
2010. aug. 5. 11:18
 7/7 A kérdező kommentje:

10:31-es! Ezt a recptet csináltam,csak répa nélkül,nagyon finom lett!

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

M.

2010. aug. 8. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!