Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 2000-2500 Forintból mit főzzek?

2000-2500 Forintból mit főzzek?

Figyelt kérdés
Nem bánom ha valami különlegességet mondtok, esetleg linkeltek. A lényeg hogy hús alapú legyen, és ne rántotthús, spagetti stb. :) KÖSZÖNÖM!
2010. aug. 5. 01:39
 1/8 anonim válasza:

baconbe tekert csirke maj ????

koretnek krumpli es zoldseg mix :)

alidban 500 Ft a fagyasztott csirke maj az tok jo hozza... Kb ki is jon ennyibol a menu 3 szemelyre van bacon helyett szalonna ( en ho vegen azt szoktam )

2010. aug. 5. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Pikáns szelet. Bármilyen húsból jó.

A jól kivert hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és kimargarinozott tűzálló tálba helyezzük. Közben az ecetes uborkát lereszeljük,elkeverjük a tejföllel, vegetával, pici sóval-(ízlés szerint).

A húsokat bevonjuk ezzel a mártással, lefedjük alufóliával és előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.

Főételnek bármilyen körettel finom. Melegítve nem veszít ízletességéből.

2010. aug. 5. 03:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Szalontüdő zsemlegombóccal.
2010. aug. 5. 03:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

A máj a kedvenc kajám :) A 2. válaszolótól kifolyt a nyál a számból. :) 3. válaszolónak meg csak annyit hogy imádom de olyan ügyes MÉG nem vagyok :( :)

2010. aug. 5. 05:09
 5/8 anonim ***** válasza:
csirkemellet szeletekre vágod, sajtot és füstölt tarját teszel bele, összetekered és panírozod + petrezselymes krumpli és hagymasaláta
2010. aug. 5. 05:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagyok valami nagy szakács, de pl 6 szelet disznó karajt flekken fűszerrel megszórod, aztán megsütöd rácson.

Köretnek: főzöl 2zacskó rizst, aztán egy nagy doboz tejfölbe keversz "fokhagyma granulátumot", vagy "kapros szósz" port és akkor az lesz a szósz.

Vagy csinálhatsz köretnek fitness salátát:

2 répát, 1 kígyó uborkát, 1 almát, 1 paradicsomot összevagdalsz apróra, majd 1 doboz natúr joghurtba keversz ezersziget port és ráöntöd.

2010. aug. 5. 06:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Veyél egy fél kg csirkemellet, hozzá édes-savanyú mártást (jó az olcsóbb fajta is) rizst főzöl mellé.

Én nagyon szeretem.

2010. aug. 5. 11:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm neketek! :)
2010. aug. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!