Van itt olyan aki szerint hús nélkül is lehet élni?
Persze, én is egyre jobban leszokom róla, mert egyszerűen finnyás vagyok őszintén szólva, egyetlen pici porctól is képes vagyok úgy megundorodni, hogy az egész tányér kaját otthagyom, magát a húsízt sem szeretem, mikróban melegítve pláne.
Arra kell figyelni mindössze, hogy a hús kiiktatásával kiesett fontos vitaminokat tudd pótolni másból.
A vegánsággal viszont nem értek egyet (lehet lepontozni, győzködést viszont el se kezdje senki, mert felesleges, nem fog sikerülni), számomra a hús ÉS a tejtermék, tojás stb letiltása már nem az egészséges kategória, túl sok mindent kell pótolni.
Na, engem megtisztelt a 25 éves kis maca kérdező, Vivike egy privivel, aminek a témája K...vaanyád, a szövege pedig ennyi: nem ez volt a kérdés.
7 voltam. ÉS szerintem ez volt a kérdés.
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
Addig nem nyugszol míg nem helyesel mindenki? Ha nem akarsz húst enni,ne egyél, de ne azzal foglalkozz már, hogy más mit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!