Hogyan kell jól halat sütni?!
Párszor már próbálkoztam, fagyasztott filét szoktam venni volt hogy fagyosan de volt hogy teljesen kiolvasztva tettem sütőbe de minden esetben csak nagyon sok levet eresztett és abban főtt :S Mi lehet a baj?
Ti hogy fűszerezitek a halat?
na úgy is próbáltam már nem csak sütőben de valamiért leázott róla a paprikás liszt az olajba :S
sütős megoldást tudnátok esetleg? :)
Én úgy csináltam a fagyasztott heck-et, hogy
ráraktam egy rácsra,
a hal tetejére raktam fokhagyma karikákat,
és citrom karikákat, aztán be a sütőbe.
Nekünk ízlett.
De mondjuk lehet kapni hal fűszert is, azt is rászórhatod.
Nálunk ez a favorit:
kiolvasztom, papírtörlővel én ismég felitatom a maradék nedvességet. Halak fűszersóval jól bedörzsölöm és így sütöm meg kevés olajon mindkét oldalát. Nagyon hamar kész, nagyon finom!
Van egy rafinériás kész fűszerkeverék is, tejszínes kapros talán... azt is próbáltam, az sütős. Az sem lett rossz, de az első verzió a család kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!