Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a mirelit halat...

Hogyan kell a mirelit halat sütni? Ki kell először olvasztani, vagy fagyottan kell a forró olajba tenni? Hány percig kell sütni? Mibe panirozzam? Csak paprikás lisztbe?

Figyelt kérdés
Egyszer próbáltam, de annyira összement, hogy csak sült panír volt,a hal húst nem is éreztem.
2010. aug. 20. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, h kiolvasztom (hekkről van szó), kicsit megvakargatom, pikkelyeket leszedem, paprikás lisztbe, és kisütöm.
2010. aug. 20. 19:33
 2/5 anonim válasza:
58%
ez azért van (h összemegy) mert a halat kezelik vmi xarral, h beszívja a vizet és nagyobb legyen a tömege... próbálj vmi normális helyről (nem tudom hol, nem Mo-n élek) nem fagyasztott halat venni. régen a Fővám téri vásárcsarnok aljában volt egy ok halbolt,nem tudom ott van-e még.
2010. aug. 20. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Van olyan tengeri, itthon is kapható fajta, amit ha teljesen felolvasztasz, egyszerűen szétmállik. Normális esetben fel kell olvasztani. Ezeket a halakat általában rendesen panírozzák /sózás után sima liszt, tojás, majd zsemlemorzsa/. Paprikás lisztben a keszeget és kárászt szokták beleforgatni. Ezt egy horgász mondja neked.
2010. aug. 20. 19:57
 4/5 anonim válasza:
én is horgász vagyok és tengeri halakat (tőkehalak, kb 5 fajtát lehet itt fogni) is szoktam paprikás lisztbe forgatni, nagyon kiválóak. kecseget meg ilyeneket nem is tudnék megenni
2010. aug. 20. 19:59
 5/5 anonim válasza:
keszeget, bocsi :)
2010. aug. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!