Ha mirelit halfilét szeretnék rántani, ki kell olvasztani előbb vagy fagyosan panírozzam?
Figyelt kérdés
Bocsi ha buta kérdés,de nem csináltam még ilyet. :)2010. márc. 25. 09:46
1/6 anonim válasza:
Ki kell olvasztanod! Nem vagy buta csak még tapasztalatlan. Sok sikert.
2/6 anonim válasza:
+ nem árt ha a vizet is leitatod róla előtte.
3/6 anonim válasza:
Igen mindenképpen olvaszd ki,itasd le a vizet róla!Én besózom egy pár citromlé és utánna vagy panír vagy pirospaprikás lisztbe megforgatva kisütöm!
Ja és nem vagy BUTA :))
Jó étvágyat hozzá!!XD
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :))
2010. márc. 25. 10:19
5/6 anonim válasza:
Én sosem olvasztom fel a halfilét, csak egy kicsit várok, hogy szét tudjam darabolni. Papírtörlőre teszem, leitatom a felesleges vizet, utána panírozom és már sütöm is. Ha megvárom, hogy kiengedjen, akkor sütésnél le fog jönni róla a panír.
Csak ügyesen! Sok sikert!
6/6 anonim válasza:
MOST MEGOSZTOM VELED A TITKOS CSALÁDI RECEPTET: a halat fagyosan kokhagymás tejbe teszed éss ott olvasztod ki... (elmegy a bűze és puhább izletesebb leszz) ezután panírozod be a szokaásos módon ... vagy csak paprikás lisztbe forgatod és kisütöd....
jóétvágyat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!