Mennyi ideig kell sütni a rántott halat?
Figyelt kérdés
Most fogok először rántott halat sütni :)
15/L
2011. ápr. 9. 11:04
1/4 anonim 



válasza:





Pár perc.Tényleg.Amint látod hogy a panír szép aranyszínű már jó is a hal.
2/4 anonim 



válasza:





Ne nagy lángon süsd,és többször fordítsd meg,és természetesen addig,amíg a panírja szép aranybarna színű nem lesz! :)
3/4 anonim 



válasza:





bő, és nagyon forró zsiradékba tedd, majd ha az egyik felét már összekapta, akkor fordítsd meg.
ekkor lehet egy kicsit mérsékelni a lángot.
ha kissé megnyomkodod és már nem sistereg belőle a víz, akkor kb jó.
4/4 Tom Benko 



válasza:





Forró olajban, lassú tűzön percek alatt kész. Akkor kb. jó, amikor a panír már szép, gusztusos aranybarna. De úgyis a gyakorlat dönti el (milyen vastag, milyen forró az olaj, etc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!