Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell házilag kenyeret...

Hogyan kell házilag kenyeret sütni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 5. 21:21
 1/5 anonim válasza:
84%

[link]


Google a barátod.

2020. júl. 5. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Videók között nagyon sok jó találat van!
2020. júl. 5. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt egy kiváló recept:

[link]

2020. júl. 5. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj bocsesz, elszúrtam a linket :)


Ezt akartam:


[link]

2020. júl. 5. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

-legyen élő élesztőd. Ez meg tud buggyanni, akkor csak élasztő íze lesz és tömör a kenyér.

Az élesztőt tesztelni kell, kézmeleg cukros vízben felfuttatni. Rendes barnásfehér habja legyen, kb 3-4 ujj vastag réteg egy bögrében. Ha túl meleg a víz az megöliheti az élesztőt.


-miután összedolgoztad, meleg helyen minimum egy órát kelnie kell. Van recept ami kevesebbet ír, de nekem sosem az igazi.


-dagasztani szintén kell, van recept ami ezt kispórolja, de így sosem lesz az igazi.


Megfelelően átsütni nehéz, teszteld evőpálcikával vagy hústűvel a közepét.

Elsőre esetleg süss apróbb cipókat, azok tuti átsülnek.

2020. júl. 6. 02:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!