2/5 anonim válasza:
Videók között nagyon sok jó találat van!
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
-legyen élő élesztőd. Ez meg tud buggyanni, akkor csak élasztő íze lesz és tömör a kenyér.
Az élesztőt tesztelni kell, kézmeleg cukros vízben felfuttatni. Rendes barnásfehér habja legyen, kb 3-4 ujj vastag réteg egy bögrében. Ha túl meleg a víz az megöliheti az élesztőt.
-miután összedolgoztad, meleg helyen minimum egy órát kelnie kell. Van recept ami kevesebbet ír, de nekem sosem az igazi.
-dagasztani szintén kell, van recept ami ezt kispórolja, de így sosem lesz az igazi.
Megfelelően átsütni nehéz, teszteld evőpálcikával vagy hústűvel a közepét.
Elsőre esetleg süss apróbb cipókat, azok tuti átsülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!