Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek a vendégeknek?

Mit főzzek a vendégeknek?

Figyelt kérdés
Nálunk lesznek a hétvégén a vendégek, szeretnék velük időt tölteni és ezért egyszerű ételeket csinálnék. (persze plusz nagyon meleg is van a konyhában) Nem vagyok egy séf, köszi a tippeket!
2020. júl. 2. 13:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Aztán egy bolti meggybefőtt miben más, mint egy saját magad által eltett meggybefőtt?

De szerintem is az ilyen megjegyzéseket észre sem kell venni. Hadd mérgelődjön magában az idióta rokon. :-D

2020. júl. 2. 20:55
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Szóvá tették, hogy bolti a meggybefőtt???? Te jó ég, akkor vigyenek ők hozzátok kaját :)

Ha van kertetek, akkor lehet bográcsozni vagy grillezni, az közös programnak is jó. Persze ha panelban vagytok, akkor ez nem opció.

Azt tudom mondani, amit a többiek is említettek már: hidegtál, akár valami egyszerűbb is, otthon készült ételekkel: fasírttal, egybesült hússal amit felszeletelsz (pl töltött dagadó), salátákkal. Persze ezeket el kell készíteni előre... Vagy maradsz a sütőben sült dolgoknál: egybesült húsok, rakottasok, amiket csak összepakolsz, aztán betolsz a sütőbe és néha ránézel, közben tudsz foglalkozni a vendégeiddel is.

A lecsó is nagyon jó ötlet, amit említettél. Nálam is az lesz hétvégén.

2020. júl. 2. 21:24
 23/24 A kérdező kommentje:

Igen van grill, csak még új, és a múltkor félnapig sütöttem a tarjaszeleteket.

Igen én is szeretem a bolti befőttet, elég annyit magvalni amit sütihez szoktam.

2020. júl. 3. 06:10
 24/24 anonim ***** válasza:
52%

Fél napig egy tarjaszeletet...?? Atyavilág!

2 x 5-6 perc!

2020. júl. 3. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!