Mit főzzek a vendégeknek?
Aztán egy bolti meggybefőtt miben más, mint egy saját magad által eltett meggybefőtt?
De szerintem is az ilyen megjegyzéseket észre sem kell venni. Hadd mérgelődjön magában az idióta rokon. :-D
Szóvá tették, hogy bolti a meggybefőtt???? Te jó ég, akkor vigyenek ők hozzátok kaját :)
Ha van kertetek, akkor lehet bográcsozni vagy grillezni, az közös programnak is jó. Persze ha panelban vagytok, akkor ez nem opció.
Azt tudom mondani, amit a többiek is említettek már: hidegtál, akár valami egyszerűbb is, otthon készült ételekkel: fasírttal, egybesült hússal amit felszeletelsz (pl töltött dagadó), salátákkal. Persze ezeket el kell készíteni előre... Vagy maradsz a sütőben sült dolgoknál: egybesült húsok, rakottasok, amiket csak összepakolsz, aztán betolsz a sütőbe és néha ránézel, közben tudsz foglalkozni a vendégeiddel is.
A lecsó is nagyon jó ötlet, amit említettél. Nálam is az lesz hétvégén.
Igen van grill, csak még új, és a múltkor félnapig sütöttem a tarjaszeleteket.
Igen én is szeretem a bolti befőttet, elég annyit magvalni amit sütihez szoktam.
Fél napig egy tarjaszeletet...?? Atyavilág!
2 x 5-6 perc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!