Nálunk lesznek a hétvégén a vendégek, szeretnék velük időt tölteni és ezért egyszerű ételeket csinálnék. (persze plusz nagyon meleg is van a konyhában) Nem vagyok egy séf, köszi a tippeket!
Humusz meg gaspachó....xdxdxd miket esztek ti össze:D Legyetek már picit magyarok...
2020. júl. 2. 17:09
14/24 anonim válasza:
13 Hmm, akkor magyarként nem lehet nyitottnak lenni más nemzetek konyháira? Jó tudni. Sajnálom, de általában magasan verik a hazait.. Mindenesetre akkor szívesen vagyok hazaáruló, mert az egyhangú, zsíros, nehéz hazai ételeinkből, akármennyire szeretem őket, havi 1-2 pont elég. Rá is néztem gyorsan a személyimre, érdekes, nem lettem tőle kevésbé magyar :D
2020. júl. 2. 17:50
15/24 anonim válasza:
Egyetek akkor humuszt meg avokádópörköltet😀😀😀bánja a franc,bár nem értem miért lettem lenullázva,nem bántásból írtam.Én maradok mama húslevesénél meg pörköltjénél😀😀😀😀Lehet nullázni ezt is nagyvilági menő emberkék😀😀
2020. júl. 2. 18:19
16/24 anonim válasza:
13-as, te akkora magyar vagy, hogy már az óvodában gyulai kolbász volt a jeled, vagy a kolozsvári szalonna?
:-D
2020. júl. 2. 18:21
17/24 anonim válasza:
Nem arról van szó,bár egy gyulai kolbászt azért többre becsülök egy csicseriborsónál🙂jó hogy mondod hozok is egy szálat....😘
2020. júl. 2. 18:23
18/24 anonim válasza:
#5: serpenyőben persze. De sütőzacskóban, egymás hegyén-hátán át se melegszik annyi idő alatt. Viszont nem kell ott állni mellette és nagyon finom lesz.
2020. júl. 2. 18:32
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sok jó ötletet kaptam, két napig folyamatosan nálunk fognak étkezni, szóval kellenek is! Nekem csak annyi jutott eszembe, hogy az egyik ebéd csirkecomb lesz és előtte este befűszerezem vagy még lecsó.
Észrevételek: -Egy gazdag gulyásleves, ragu azért időigényes, főleg ilyen kánikulában
-A gyümölcsleves egyszerű és nagyszerű, eszembe se jutott
-A hidegtál is jó ötlet szerintem, csak a vendégek kicsit kényesek(múltkor megkaptam, hogy bolti a meggybefőtt)
2020. júl. 2. 19:08
20/24 anonim válasza:
"múltkor megkaptam, hogy bolti a meggybefőtt"
Na, azért az ilyet ne vedd fel, nem vagy a rabszolgájuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!