A nudli tesztajat lelehet fagyasztani? Hutobe meddig allhat?
Megéltem már néhány évtizedet, de eddig még senki nem mondta, hogy újkrumpliból csinált núdlit.
Szívesen venném, ha leírnád ide a módját, a titkát, akkor legközelebb majd írok ilyen választ, és nem lesz mit lepontoznod.
Bocs, hogy nem vagyok folyamatosan itt és nem AZONNAL válaszolok. Nagyon zavaró, ha valaki ennyire kötözködös stílusban reklamál, ha valaki nem ír vissza 5 percen belül. Másrészt nem tudom, milyen alapon vonod kétségbe, hogy tudok fözni, erre nem adtam semmi okot. Vagy csak sezretnél belekötni abba, hogy más véleményem/tapasztalatom van, mint neked?
Az újkrumpli esetében a hajában megfözött és megpucolt krumplit elöször ki kell gözölögtetni, áttörni, és teljesen kihüteni. Így kiszárad annyira, hogy nem viselkedik másként, mint a tavalyi, az így elökészített krumplit utána a megszokott módon liszttel, tojással nagyon gyorsan kell összedolgozni, nem gyúrni sokáig, és minden probléma nélkül készíthetö belöle núdli, vagy gombóc.
Közel 50 éves tapasztalatom van, szóval azért lehet, hogy valamit csak tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!