Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nudlit főzők hétvégén, a...

Nudlit főzők hétvégén, a zsemlemorzsához kérhetek tanácsot?

Figyelt kérdés
Szeretném porcukorral tálalni, viszont szeretnék bele egy kis fahéjas ízt is. Arra gondoltam, hogy amikor megpirítottam a zsemlemorzsát, egy teáskanál fahéjat keverek bele. Szerintetek?

2015. aug. 25. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Nem egyszerűbb a végén simán megszórni fahéjjal? Vagy csinálj meleg cukros tejfölt, abba is teheted.
2015. aug. 25. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs új a nap alatt, bevett szokás így ízesíteni a zs.morzsát.
2015. aug. 25. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy is jó, vagy a porcukorba is teheted a fahéjat, ahogy jobban esik:-)

Igazi jó krumplinudli, annyira imádom, bár én morzsa nélkül, mákosan, egy kis mézet rácsorgatva...:-)

2015. aug. 25. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze. Én így tanultam anyutól. :) Mennyiséggel azért óvatosan.
2015. aug. 25. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Keverhetsz hozzá nyugodtan, de csak amikor már kész, vagyis ne pirítsd a fahéjjal együtt, mert megkeseredhet.
2015. aug. 26. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!