Sárgaborsót főzök, habos a teteje. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Estére beáztattam. Előtte leöblítettem, mert az áztató levébe akartam megfőzni, lévén sportoló étrend része. Kis olajon 1 vöröshagymát és egy gerezd fokhagymát pirítottam, aztán bele a beáztatott (vágott) sárgaborsót. Felforraltam, utána vettem vissza minimumra. Forralásnál több centi magas habja volt. Most már jóval kisebb. Lesz ebből baj? Mi lehet az oka?2010. júl. 31. 16:15
1/4 anonim válasza:
Ezen a sokkon minden háziasszony átesik egyszer, amíg a tapasztaltabbak fel nem világosítják, hogy nyugi, a sárgaborsó habzik.
2/4 A kérdező kommentje:
Kössz, ment a pont. De most egy háziúr esett át rajt; testépítő konyhakontár. :D
2010. júl. 31. 16:37
3/4 anonim válasza:
felesleges volt áztatni, de tényleg habzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!