Miért lesz a sütijeim teteje hullámos?
Figyelt kérdés
Akárhányszor sütök valamit a teteje nem lesz sima, mindig nagyon púpos lesz...2011. aug. 15. 08:53
1/4 anonim válasza:
Nekem akkor lett olyan, ha nem forditottam elég időt a tészta kidolgozására. Pl. nem a lisztbe szórtam a sütőport, és nem keveredett el egyenletesen. Ha valahová több élesztő, vagy sütőpor kerül, ott pukli lehet. Ha valami csomó van, ott puklisodik.
2/4 anonim válasza:
ha benézel a sütőbe, és látod, hogy púposodik, villával vagy hústűvel szúrd ki, szépen visszalappad.
utána süsd tovább a megfeleleő időig. pl. tűpróba.
3/4 anonim válasza:
Előzőnek: én biztos, hogy nem nyitogatnám a sütőt, mert attól meg visszaesik a tészta. Minden ajtó nyitás veszélyes.
4/4 anonim válasza:
én nem konkrétan a piskótára gondoltam, azt én is tudom, hogy nem szabad kinyitni....
de vannak más kevert sütik, amikre nyugudtan rálehet nyitni a sütőajtót, sőt meg is kell nézni hústűvel, hogy átsült-e.
na ezek is, képesek itt ott púposodni, erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy bátran szúrkálja ki a huplikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!