Létezik, hogy a leveskocka minden más ízt elnyom, vagy csak ez a fajta ilyen?
Leeveskockát (meg ételízesítöket) használni teljesen értelmetlen dolog, mert tele vannak izfokozókkal meg mesterséges aromákkal és ezért lesz töle minden ételnek ugyanaz az íze, amellett, hogy még egészségtelen is.
Ha normál füszereket (nem füszerkeverékeket - mert azok ugyanez a kategória - használsz, akkor sokkal jobb és egyedibb íze lesz az ételeknek.
A spárgának amúgy sincs erősen karakteres íze, mint pl. egy karalábénak, főzve meg különösen nem.
Ezért is szokták főleg csak párolni és köretként tálalni.
A leveskocka viszont pont arra van kitalálva, hogy "ízt adjon" tehát egyértelmű, hogy az fog érvényesülni.
Totál fölösleges ilyen mesterséges ízfokozókkal telenyomott kockákat használni!
Nem érzed az étel VALÓDI ízét.
Hát pedig a spárgának elég jellegzetes íze van!
Lehet, hogy nem tettél bele eleget, és túl sok tejszínt adtál hozzá?
Én pl. a spárga fás részét (ahol magától eltörik ha hajlítod) külön megfőzöm alaplének, és azt is hozzáteszem a leveshez. NAgyon is erős íze lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!