Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fánkot szeretnék csinálni...

Fánkot szeretnék csinálni amibe sem élesztő sem joghurt vagy kefírt nem kell valaki tud ilyen receptet?

Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 14:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Jajjistenem... Te szent ostobaság! :-DDDD (9-esnek)
2020. jún. 19. 13:19
 12/24 anonim ***** válasza:

28 éves...??

Azt hittem, hogy max. 8! :-D

De csak szorgalmasan próbálkozz élesztő nélkül, nagyon klassz kis cipőtalpakat fogsz sütni. :-D :-D

2020. jún. 19. 13:20
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem sütök cipőtalpat, én fogok élesztőt használni:) De amúgy hallottam olyat is, hogy van élesztő , ami egészségtelen,én ezt nem tudom, de majd kitapasztalom, mit hogyan kell, ne aggódj :)
2020. jún. 19. 13:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne próbálkozz a sütéssel. A cukrászdák és az éttermek épp neked lettek kitalálva.
2020. jún. 19. 13:37
 15/24 anonim ***** válasza:

Magamnak, de amúgy másnak is szívesen sütnék, csak még ott nem tartok, mert félek anyámtól; de egyébként tudok jókat, csak még nincs benne gyakorlatom.

De ezt zárjuk le. :)

2020. jún. 19. 14:03
 16/24 anonim ***** válasza:
28 évesen félsz anyádtól - azért ez elég sokat elárul rólad.... :-D :-D
2020. jún. 19. 14:10
 17/24 anonim ***** válasza:
"azért ez elég sokat elárul rólad" Inkább anyámról. Idegbeteg üvöltözős, rosszindulatú létforma . Lételeme a veszekedés, háborgás. De nemsokára itthagyom; és akkor vagy bánja majd, hogy nem értékelt; vagy nem, de már nem fog érdekelni, mert semmilyen hatással nem lesz rám; amúgy hagyjuk abba az offolást :)
2020. jún. 19. 14:13
 18/24 anonim ***** válasza:
*ja és itthagyás alatt költözést értek, tehát ne ijedjen meg senki!! :)
2020. jún. 19. 14:14
 19/24 anonim ***** válasza:
18 évesen lépned kellett volna...
2020. jún. 19. 14:18
 20/24 anonim ***** válasza:

"18 évesen lépned kellett volna..."

De tökre rombolta az önbizalmamat, így mostában jutottam el oda, hogy beíratkozzak az álomszakomra. Meg tök depisen féltem, hogy nem vennének föl munkahelyekre; és attól is mégjobban rettegtem, hogy saját magamban is csalódnék, ha mondjuk eljárnék interjúkra, és nem vennének föl; ha pedig saját magamban is csalódtam volna, az egy iszonyú nagy sorscsapás lett volna. De most már rajta vagyok az úton, nemsokára végzek, és már megyek is. :)

2020. jún. 19. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!