Csicseriborsó - ha nem volt éjszakára beáztatva - mennyi idő alatt fő meg kuktában?
Figyelt kérdés
2020. máj. 16. 10:14
3/7 A kérdező kommentje:
Ó, pardon, azt elfelejtettem írni, hogy aki tudja, olyan írjon, köszi!
2020. máj. 16. 10:31
5/7 A kérdező kommentje:
Engem a kérdésre vonatkozó válasz érdekel.
2020. máj. 16. 11:43
6/7 anonim válasza:
csicseriborsót felhasználás előtt mindenképpen be kell áztatni. Ez a válasz , muszáj, ha nem 5 órán át is főzheted, inkább azt ajánlom , hangings időd még mindig jobb 1-2 órára forró vízben áztatni , mint főzni 5 órán át
7/7 A kérdező kommentje:
Már többször is főztem csicseriborsót, így van tapasztalatom. Készítettem már máskor is beáztatás nélkül és soha, de soha nem kellet se 3, nemhogy 5 óráig főzni!!!
Nyilván, akik elrontják azzal, hogy sót tesznek a főzővízbe, stb, akkor az durván meghosszabbíthatja a főzési időt.
Tudok még egyéb dolgokat, amik viszont rövidítik a főzési időt.
Ezeket ezek szerint te nem ismered, ami nem gond, de az nem igaz, amit fentebb írtak! Pláne nem kuktában főzött csicseriborsóra.
Nemrég is csináltam, kuktában - beáztatás nélkül - csak nem emlékszem, hogy 1 óra vagy 1,5 óra volt. Ennyire vagyok-voltam kíváncsi. Ez irányú tapasztalattal nem rendelkezők bejegyzéseire nem voltam kíváncsi.
2020. máj. 16. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!