Csicseriborsót mivel lehet még aprítani?
Figyelt kérdés
Nincs konyhai aprítóm, mi mással lehetne még aprítani?2018. okt. 12. 06:14
1/9 anonim válasza:
Beáztatás után botmixerrel. Darabos állagtól a pépesig bármi elérhető amire szükség van.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem töri el a pengét? Nem csináltam még. Lattam hogy a feketebabot krumplipürényomóval nyomják össze. A csicseri mennyire kemény?
2018. okt. 12. 06:33
3/9 anonim válasza:
Nem töri el,de be kell áztatni. Szárazon tudod milyen kemény. Nedvesen meg mint a fagyasztott kukorica forró vízzel felengedve első alkalommal. Mi lesz belőle? Én a konyhai aprírót azért sem szeretem mert a penge alá be tud esni és ott nem aprít.
4/9 anonim válasza:
Miért akarjátok a nyers csicseriborsót aprítani? Meg kell főzni puhára, után már nem gond, vidáman át lehet passzírozni is!
5/9 A kérdező kommentje:
Falafelre gondoltam
2018. okt. 12. 07:37
6/9 anonim válasza:
A konzerv csicserit egy egyszerű krumplinyomóval szoktam összetörni, én ebből csinálom a falafelt.
7/9 A kérdező kommentje:
Már megvettem és száraz, nem konzerves, most ázik.
2018. okt. 13. 05:18
9/9 A kérdező kommentje:
Végül kézi bitmixerrek csináltam és vitte. Köszi :)
2018. okt. 14. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!