Diódaráló nélkül hogy lehet aprítani a diót zserbóhoz?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 12:56
1/17 anonim válasza:
Zacskóban sodrófával összetöröd, vagy mozsárban, ha van. Kicsit darabosabb lesz, de szerintem m3g jobb is úgy.
2/17 anonim válasza:
Zserbóhoz a legjobb valóban darálni. A húsdaráló nagyon összenyomja.
Ha van türelmed, adagokban beteszed a diót egy nylon zacskóba, és egy nyújtófával előre-hátra sodrod addig, amíg kellő méretre tört.Nem az igazi, de talán megfelel.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. ápr. 29. 13:15
5/17 A kérdező kommentje:
3/4?
2015. ápr. 29. 13:15
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 29. 13:29
8/17 anonim válasza:
Húskloffolós módszerrel nem volt finom, egyszer csináltam úgy. Inkább kérj kölcsön valakitől egy darálót.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 29. 13:37
10/17 anonim válasza:
Én süteménybe összevágtam nagykéssel apróra. Nagyon különbséget nem érzett senki, legalábbis nem szóltak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!