Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Diódaráló nélkül hogy lehet...

Diódaráló nélkül hogy lehet aprítani a diót zserbóhoz?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 29. 12:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Zacskóban sodrófával összetöröd, vagy mozsárban, ha van. Kicsit darabosabb lesz, de szerintem m3g jobb is úgy.
2015. ápr. 29. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/17 anonim ***** válasza:

Zserbóhoz a legjobb valóban darálni. A húsdaráló nagyon összenyomja.

Ha van türelmed, adagokban beteszed a diót egy nylon zacskóba, és egy nyújtófával előre-hátra sodrod addig, amíg kellő méretre tört.Nem az igazi, de talán megfelel.

2015. ápr. 29. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/17 anonim ***** válasza:
kérj darálot
2015. ápr. 29. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. ápr. 29. 13:15
 5/17 A kérdező kommentje:
3/4?
2015. ápr. 29. 13:15
 6/17 anonim ***** válasza:
turmix
2015. ápr. 29. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 29. 13:29
 8/17 anonim ***** válasza:
Húskloffolós módszerrel nem volt finom, egyszer csináltam úgy. Inkább kérj kölcsön valakitől egy darálót.
2015. ápr. 29. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 29. 13:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Én süteménybe összevágtam nagykéssel apróra. Nagyon különbséget nem érzett senki, legalábbis nem szóltak érte.
2015. ápr. 29. 14:02
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!