Zserbóhoz jó a marcipán?
Szeretnék a legjobb barátnőm szülinapjára valamit sütni, tavaly marcipános csokitortát csináltam, nagyon ízlett neki, de most más készítenék, nagyon ízlett neki nagymamám zserbója, ezért szerintem ezt fogok csinálni, viszont a marcipánért nagyon odavan, és gondoltam, hogy a zserbó tetejét a csoki rétegen kívül marciánnal is bevonnám, milyen lenne, megy a dió a marcipánhoz?
Köszi!
csupa jó ötelt van itt :), a marcipán szerintem is el ronthatja, de próba szerencse :)
vagy csinálj valamilyen marcipán díszítést (burkolás helyett), a szerbó tetejére, esetleg ajándékozz egy helyes, általad készített marcipán figurát/állatkát mellé
Csatlakozom ahoz a táborhoz, miszerint ízre jó lenne, csak az akkor már nem zserbó.
Viszont én a következő képpen csinálnám meg:
Torta formában sütném, kinyújtanám a marcipánt, és bejelölném rajta a fél szeleteket, és minden második fél szeletet kivágnék, ráborítanám a tortára és a kivágott helyekre csokit öntenék.
Valahogy így:
Végül nem sütöttem semmit, mert az egyik nagymamája tortát sütött, a másik pedig zserbót........
De azért majd mindenképp kipróbálom a marcipános verziót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!