Diódaráló nélkül hogy lehet aprítani a diót zserbóhoz?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 12:56
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 29. 14:13
12/17 anonim válasza:
Késes aprító vagy kávédaráló. Ha egyik sincs, akkor marad a sodrófás módszer!
13/17 anonim válasza:
Sajtreszelőn reszeld... őőő, de előtte sok-sok nyugtató, mert agyfszt kapsz, mire végzel :D
14/17 anonim válasza:
Sajtreszelő! Nekem van elektromos és pikk-pakk "ledarálta" a diót, pont olyan, mint a diódarálóval!
15/17 anonim válasza:
Nekemvan diódarálóm, de nehéz elmosni, kis adagokban kell, így alapvetően kávédarálót használtam. Nem az igazi, de megdarálja valahogy. Mandulával már több baja volt, s amikor az ilyenek miatt elhalálozott, akkor vettem egy magok darálására is alkalmas (kávé)darálót, az szuper eme célra.
De a sima kávédaráló sem hal bele a dióba, úgy gondolom, csak nehezebb vele s hajlamos pár nagyobb darabot hagyni olykor. De ezt ki lehet bírni. Én hosszútávon már aszalóztam a diót, úgy sokkal jobban vitte.
17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :)
2015. ápr. 30. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!