Csicseriborsó fasírt készítése daráló nélkül?
Figyelt kérdés
Falafelt szeretnék készíteni. A beáztatott csicseriborsót le kéne darálni nekem viszont nincsen darálóm. Csak botmixerem van. Ezzel nem merem leturmixolni a száraz borsót,mert baja lenne a gépnek.
Megfőzve átturmixolhatnám de nem tudom,hogy nem -e rontana így az étel minőségén hisz az összes recept amit olvastam azt írja,hogy áztatás után de még nem megfőzve kell ledarálni.
Készítette már valaki főtt borsóból a falafel masszát?Jó ötlet lenne úgy készíteni?
Köszi ha valaki tud tanácsot adni.
2018. jún. 6. 20:43
1/2 anonim válasza:
Isten őrizz hogy kebeszéljelek , de szerintem a csicseriborsós falafel szörnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!