Szárított csicseriborsót beáztatás után tényleg meg kell hántolni?
Figyelt kérdés
Eddig csak konzervet használtam, de most vettem szárazat, és pár recept azt írta, hogy áztatás után a két kezünk között dörzsöljük össze, hogy a héja lejöjjön. Ez most komoly?2018. okt. 16. 18:20
1/4 anonim válasza:
Még sosem hántoltam. Még a krémleveshez sem.
3/4 anonim válasza:
Nem, nem komoly. Nem kell hántolni.
4/4 anonim válasza:
Hántolás nélkül is lehet kukába dobni:-) (Bocs, de nagyon nem szeretem:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!