Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szárított csicseriborsót...

Szárított csicseriborsót beáztatás után tényleg meg kell hántolni?

Figyelt kérdés
Eddig csak konzervet használtam, de most vettem szárazat, és pár recept azt írta, hogy áztatás után a két kezünk között dörzsöljük össze, hogy a héja lejöjjön. Ez most komoly?

2018. okt. 16. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még sosem hántoltam. Még a krémleveshez sem.
2018. okt. 16. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.
2018. okt. 16. 19:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem komoly. Nem kell hántolni.
2018. okt. 17. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Hántolás nélkül is lehet kukába dobni:-) (Bocs, de nagyon nem szeretem:-(
2018. okt. 17. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!