Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Olyan ételek keresek amik...

Olyan ételek keresek amik gyorsan kész vannak (leendő egyetemista kollégistának) olcsó alapanyagokból van meg és laktató. Ötlet?

Figyelt kérdés
Persze néztem recepteket, de hátha kapok ötleteket. Szeretnék spórolni

2020. máj. 15. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
30%
Jókat mondanak, de azért arra készülj, hogy nem minden koliban van sütő pl. Vagy ha van akkor az a közös konyhai sütő, amiből ellopják a rácsot vagy mindig foglalt vagy olyan gusztustalan, hogy én ételt nem raknék bele.
2020. máj. 16. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt akartam mondani, hogy nálunk csak egy "sütőszoba" volt, amit nem használt az ember, mert külön fel kellett rá jelentkezni és kvázi lefoglalni egy-egy órára, aminek a nagy része is azzal ment el, hogy másnak a szemetét takarítottad. A blokkokban (ahol volt konyha) csupán egy rezsószerű főzőlap volt. Én alapvetően nem főztem magamnak rendszeresen, viszont párszor nekiálltam és ugyanúgy mindig a gyors és egyszerű vonalon próbáltam mozogni. Én pl. neki nem álltam volna nokedlit szaggatni vagy húst tisztítani stb., nekem ez már nem fért bele a "gyors" kategóriába. Szóval tipikus kajám volt a tészta (mindenféle feltéttel pl. a bolti üveges/por szószok, tejszínes sajtmártással, sajt-tejföl esetleg sült baconnel, van egy csodás parizeres tészta receptem :), fagyasztott spenót "püré"), a rizs (pl. pirított zöldségekkel szójaszósszal, vagy ugyanúgy mindenféle bolti üveges szósszal), a tojás (sütve, főve), a virsli, a zacskós levesek (tudom, de én ezeket egyszerűen imádom), a lecsó, a spenótfőzelék, a tejbegríz/rizs... én nagyon sokszor ettem szendvicseket, pirítóst, melegszenyót, bundáskenyeret is, amik pl. reggelinek vagy vacsorának simán elmennek, de nekem ebédre is elég volt.
2020. máj. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!