Vannak itt egyetemisták? Mit szoktatok enni?
Le se merem írni :)
Mi barátnőmmel csórók voltunk: krumpli, répa, borsó, kelkáposzta főzelék, tejbegríz, paprikás krumpli virslivel, vasárnap csirkecomb, rizs, főtt krumpli, sütöttük a pogácsát. Reggel margarinos kenyér, párizsi, nyáron paradicsommal, paprikával.
Ha nagyon rohantunk, beültünk a kínaiba, 490 volt egy menü, de az tényleg csak "ünnep napon".
Első mekis élményem diploma után történt meg :D
Ami volt.
Az egyetemnek nagyon jó és olcsó menzája volt, az más kérdés, hogy vagy ettem ott, vagy ittam este pár üveg sört. Általában a sör győzött...
Ha már mindenképp kellett valami meleg kaja, akkor a menzán volt "pörkölt light", ami egy adag rizst jelentett, kegyelemből némi pörköltszafttal, de csak a rizst kellet fizetni! :)
Általában vittem magammal egy csomó töpörtőt is, meg csalamádét, így csak kenyeret kellett venni, és bármikor jól tudtam lakni. Persze némi változatosság azért jól esett volna.
Ma fejjel egyébként rengeteg tojást ennék, viszonylag olcsó, változatosan el lehet készíteni, és még laktat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!