Milyen második fogást szoktatok főzni/enni bableveshez?
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 09:55
1/10 anonim válasza:
Attól függ! Egy jó fűstölt csülköshöz pl. semmilyet.
3/10 anonim válasza:
Fánkot vagy csörögét. Szerintem egy ilyen nehéz és tartalmas leveshez nem kell már egy 2. sós fogás.
4/10 anonim válasza:
Én palacsintát.
Anyám mindig mákos krumplinudlit csinált hozzá.
5/10 anonim válasza:
Valami desszertszerü tésztát, palacsintát, fánkot, császármorzsát.
6/10 anonim válasza:
Palacsinta, túrós-mákos-diós-grízes-káposztás-krumplis tészta, rizsfelfújt, máglyarakás, szilvás gombóc, túrógombóc, derelye, sztrapacska
7/10 anonim válasza:
Anyukám és mamàm is mindig palacsintát csinált, a règi munkahelyemen ilyenkor lekváros buktát adnak másodikként
8/10 anonim válasza:
Pogácsát, de ezt általában a leveshez esszük. Ilyen tartalmas levesekhez nem nagyon szoktam külön második fogást főzni.
9/10 anonim válasza:
Általában valami tészta-féle, ahogyan sorolják is.
Vagy a kifőzött száraz tészta: túrós, krumplis, stb.
Vagy lekváros kifli, túrós bukta, hasonlók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!