Miért kell a kenyér tetejét lekenni vízzel miután kivettem a sütőből?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 17:41
1/4 Béla211 válasza:
Hogy szép fényes legyen én legalábbis így tudom.
2/4 anonim válasza:
Igy lesz ropogós! Olvass Limarát! 😁
3/4 anonim válasza:
Ropogós legyen és ha sütés közben kened be, akkor szép aranysárgás barna lesz fénylően
4/4 anonim válasza:
Anyám azért keni be közvetlenül azután mikor kiveszi a sütőből hogy puha maradjon a héja is. Ettől nem fog elválni annyira az állaga a belétől mint a boltinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!