Hogyan süssem a hurkát, hogy ne pukkadjon ki?
Figyelt kérdés
Próbáltam már sütőben,fóliával letakarva,pici vizet aláöntve.Próbáltam kis zsiradékot alátenni és megszurkálni,de mindegyik esetben szétpukkadt.Jó,hogy így is megettük,csak nem olyan gusztusos a kinézete.2007. dec. 13. 19:48
1/3 anonim válasza:
Pedig ezek a legjobb praktikák. Nem lehet, hogy a fajtájával, a béllel van a gond, túl vékony? Esetleg próbáld meg jobban megszurkálni és kisebb lángnál sütni, nekem az beválik.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Elosszor is sutobe,tepsibe,es disznozsirba,bo zsirba ne lepje el(tudom nem igazan egeszseges),ne olajba,se folia se viz!
es ha szeletelsz melle krumplit karikara,es meg a tepsi sarkaba teszel egy kis savanyu kaposztat ,ugy jobb mert a sutobe nagyon szepen megsul mind ,es nem sul meg a hurka hirtelen,egymagaba.En meg is szoktam forditani hogy mindket oldala megsuljon szepen, es nem reped ki ugyse!fogvajoval szoktam megszurkalni, hogy a zsir kijojjon belole,mikor mar majdnem kesz ,leontom a zsirt es meg berakom par percre!igy probald sikerulnie kell!en 200 fokon szoktam !
(nyersen ne szurkald meg ugy nem jo)
JO ETVAGYAT!!!
3/3 anonim válasza:
Ha vékony a bél, nem tehetsz semmit. Nekem különben nagyon ízlik, ahogy megpirul miután kifolyt a bélből. De ha megszurkálod és bekened zsírral, akkor talán nem pukkad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!