Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnék úgy sárgaborsót...

Hogyan tudnék úgy sárgaborsót főzni, hogy megpuhuljon?

Figyelt kérdés
Hibáa áztatom be egy éjszakára, hiába főzöm 2 órán keresztül, még mindig kemény:(
2010. júl. 28. 14:14
 1/2 anonim válasza:
100%
lehet rossz minőségű a sárgaborsó
2010. júl. 28. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy több éves a borsó. Borsót, lencsét egyáltalán nem kell áztatni, lehet, hogy ez is a baj.Piacon, magárusnál vegyed, ne boltban.Én az első fővő levét leöntöm, mert abban van a puki.
2010. júl. 28. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!