Hogyan tudnék úgy sárgaborsót főzni, hogy megpuhuljon?
Figyelt kérdés
Hibáa áztatom be egy éjszakára, hiába főzöm 2 órán keresztül, még mindig kemény:(2010. júl. 28. 14:14
1/2 anonim válasza:
lehet rossz minőségű a sárgaborsó
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy több éves a borsó. Borsót, lencsét egyáltalán nem kell áztatni, lehet, hogy ez is a baj.Piacon, magárusnál vegyed, ne boltban.Én az első fővő levét leöntöm, mert abban van a puki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!