Ételek amik másnap a hűtőből kivéve is finomak?
Finnyás vagyok! Nem szeretem a húst másnaposan, a fasírttól a rántott húsig.
Tejberizst fogok csinálni, de még más dolgok is kellenének...
Tésztafélék sem jók, nem laktatnak. :c
Feladtam a leckét, de bízom bennetek! :)
Nem finnyás vagy, mondtál 2 frissensültet, aminek a kategória neve is magában hordozza hogy csak frissen jó, az lenne meglepő, ha oda meg vissza lennél a másnapos rántotthúsért meg fasírtért.
Bármilyen készétel jó másnap.
Kezdve a legegyszerűbb pörköltekkel, paprikásokkal, tejszínes, paradicsomos ragukon keresztül a töltött / rakott zöldségeken át a főzelékekig, gyakorlatilag több száz féle étel szóba jöhet.
De akár egy tészta étel is jó lehet, próbáld ki hogy eszel előtte valami gazdag húsos ragulevest.
JA..... hát ez nem elhanyagolható információ!
Zsírosabb szaftosabb húsok pecsenyeszerűen lesütve. Az hidegen is jó.
Pl oldalas. Ha nem vagy finnyás a tekintetben, hogy az kicsit zsírosabb, az a rajta lévő zsír hidegen megdermed, szóval nem olyan puha undi valami.
Sima kenyérrel, hordós káposztával, szerintem hatalmas kaja hidegen.
De soványabb hús is jó, csak ne legyen túl tömör , mert az hidegen száraz lesz.
Szóval pl sertéslapocka kisebb (öklömnyi) darabokban sütőben sütve, vagy sima sült csirkecomb is jó hidegen.
A csirkecombot úgy is csinálhatod, hogy csont és bőr nélkül, (ha nem szereted a bőrt)
akár sütőben, akár ha késsel "kinyitod" akár kicsit megütöd kloffolóval, akkor serpenyőben is megsütheted, hamar megsül.
Ne szárítsd ki, mert másnapra nem lesz jó.
Jól befűszerezed, só, bors, majoranna, vagy akár megkenheted ketchup/mustár keverékével is, egyszerű, kicsit primitív, de egyébként nagyon jó ízt ad neki.
Sertéshúsok mellé meg tegyél a tepsibe hagymát, az is jó megsülve, hidegen a hús mellé.
Vagy pl olyat is lehet, hogy csinálsz valami hideg salátát, azok közt is vannak laktatós, húsosak, pl egy majonézes akármilyen saláta (burgonya, kukorica, francia sali, bármi ilyen) és lesütsz natúron csirkemellet, azt hidegen belekockázod, vagy tálaláskor az összevágott húst ráteszed a tetejére, sajtot is tehetsz rá pluszban, hogy gazdagítsa, ha több kalória kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!