Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Négercsókra szeretnék ropogós...

Négercsókra szeretnék ropogós csokimázat. Amiket eddig próbáltam finomak, de nem ropognak úgy, mint régen az igazi. Mitől lesz ropogós?

Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A csokit temperálni kell.
2019. szept. 10. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak az olvasztott csokit ráöntöd. Sosem fog annyira ropogós lenni. Temperálással elérheted, amire vágysz.
2019. szept. 11. 01:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom forró csokit ráönti és utána gyorsan lehütik.
2019. szept. 11. 06:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!