Négercsókra szeretnék ropogós csokimázat. Amiket eddig próbáltam finomak, de nem ropognak úgy, mint régen az igazi. Mitől lesz ropogós?
Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 21:50
2/3 anonim válasza:
Ha csak az olvasztott csokit ráöntöd. Sosem fog annyira ropogós lenni. Temperálással elérheted, amire vágysz.
3/3 anonim válasza:
Gondolom forró csokit ráönti és utána gyorsan lehütik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!