Elrontom a zöldség minőségét, ha egy napig vízben hagyom és csak másnap főzöm meg?
Figyelt kérdés
Répa, karalábé, petrezselyem lenne kockára vágva.2019. okt. 19. 15:21
2/9 anonim válasza:
Akkor nem, ha az áztatólevet is felhasználod az ételhez. Ugyanis áztatás közben sok ásványi anyag kiázik a zöldségekböl és átkerül a vízbe.
Viszont nem igazán értem, mire lenne jó az áztatás ilyen sok ideig, semmi értelme.
3/9 A kérdező kommentje:
Így tudnák időt nyerni mert nagyon kevés az idő reggel. Megtartom akkor a vizet mindenképp, úgyis leves lesz.
2019. okt. 19. 15:52
4/9 anonim válasza:
Azzal hogy nyersz időt, hogy egy napig vízben áztatod a zöldségeket?
5/9 anonim válasza:
Hecsak nem ipari mennyiségekröl van szó, el nem tudom képzeni, hogy az a maximum fél óra annyira sok lenne, amíg megpucolsz meg összedarabolsz zöldségeket.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, kábé fél órát spórolnék, a fővés miatt fontos. Hogy biztos ne kelljen indulnom míg a fővési idő le nem telt. Este meg ha hazaérek már várna a leves. :)
2019. okt. 19. 16:20
7/9 anonim válasza:
Felapritva lezárhato tasakba és hütöbe. Minek kell a vizzel foglalkozni?
8/9 A kérdező kommentje:
A víz csak azt hittem azért kell, hogy ne színeződjön el sötétre. Ha csak zacskóban is eláll akkor nem akarom vízbe tenni persze.
2019. okt. 19. 17:47
9/9 anonim válasza:
Nem kell vízbe tenni, elég ha aprítás után leöblíted és jól záródó dobozban, a hűtőben tárolod felhasználásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!