Baj ha nincs itthon olaj és zsíron főzöm meg a darálthúst a spaghettihez?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 14. 11:52
2/18 anonim válasza:
Nem baj. Egyébként én jobban szeretem a zsírt (akár disznó, akár kókusz)
Egyébként milyen húsból van a darált hús? Mert ha zsírosabb, még a saját levében is meg fog főni.
3/18 A kérdező kommentje:
Sertéscombból van. És tészta főzővizébe is tehetek egy kicsit? Itthon vagyok 2 éves beteg kislányommal úgyhogy nem mennék boltba ha nem muszáj
2020. ápr. 14. 12:02
4/18 anonim válasza:
Mindenre használható a zsírt! Még finomabb is lesz tőle. Lehet, hogy egészségesebb is!
5/18 anonim válasza:
A tészta főzővizébe miért tennél bármit???? SÓn kívül???
6/18 A kérdező kommentje:
Kis olajat szoktam tenni bele de akkor most kihagyom
2020. ápr. 14. 12:09
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
Egyrészt tök fölösleges a vízbe bármilyen zsiradék, mert úgyis felúszik a víz tetejére (azaz nem akadályozza az összeragadást). Másrészt meg ha mégis ráragad a tésztára szűréskor, MEGAKADÁLYOZZA, hogy a finom szósz bevonja a tésztát.
Elegendő bő vízben kell főzni a tésztát, és akkor nem ragad össze.
9/18 anonim válasza:
Simán megcsinálhatod zsírral is a Bolognai alapot. A tészta főzővizébe nem kell semmi a són kívül, ha egyből összekevered a húsos szósszal, nem fog összeragadni a tészta.
10/18 anonim válasza:
én egyszer tettem tésztára, szerintem undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!