Csak én utálom ennyire darált húst?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 8. 16:53
2/19 anonim válasza:
Nem csak te, én például vegetáriánus vagyok.
3/19 anonim válasza:
Mivel senki nem eszi magában a darált húst és egy csomó dolog készül belőle, ezért kifejthetnéd jobban milyen ételt nem szeretsz.
kolbász, hamburger, tatár beefsteak, fasírt, bolognai spagetti, töltött paprika, töltött káposzta, lasagne, csilis bab... és a sor még nagyon hosszú. Valószínűbb, hogy egy ételféleséget nem szeretsz, mint magát a darált húst, de ehhez pontosabban kellene tudnunk, hogy mivel van bajod.
Persze ha vega vagy, és semmilyen más húst sem szeretsz, mint a 2-es iq betyár, akkor meg nincs értelme a kérdésnek.
5/19 anonim válasza:
Én sok ételt szeretek, ami annak felhasználásával készül. Amúgy az sem mindegy, hogy milyen hús (milyen állat milyen része) van ledarálva, és az sem, hogy hogyan készítik el.
6/19 anonim válasza:
Ha a madaras teszkónál veszed, akkor más sem szereti, mert abba beledarálnak minden "kutyafülét", a tényleges izom nagyon kevés benne. Ha azonban hentesnél az általad kiválasztott húst ledaráltatod, az teljesen más minőség.
7/19 anonim válasza:
Igen, te vagy egyedül ilyen. Mutogatni kellene kiállitáson, mint a többi képtelenséget!
8/19 anonim válasza:
Én is utálom. Olyan undorító kinézete van, arról nem is beszélve, hogy minden egyes kajában, ami darálthúsból készült, én abban kivétel nélkül mindig csontot találok. Gusztustalan, hányni tudnék, mikor csontra harapok.
9/19 anonim válasza:
Utálkozók! Nem nyersen kell enni a darálthúst! :-DDDDD
Sütve-főzve pedig már nem úgy néz ki, tehát nem kell rajta utálkoznotok.
:-D
10/19 anonim válasza:
Elkészítésnél én is undorodom tőle, de rengeteg finom étel alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!