Töltött káposztát készültem főzni, de már nincs energiám. Mit lehetne egyszerűbben amihez felhasználhatom a darált húst és a savanyú káposztát?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 18:50
1/6 anonim válasza:
Rakott savanyú káposztát.
Gyorsabb
2/6 anonim válasza:
Csináld meg sima húsgombócnak, ne tökölj töltögetéssel, úgy is király lesz. Vagy csinálj erdélyi rakott káposztát.
(Bár utóbbi nem hiszem, hogy kevésbé időt rabló, ráadásul az arányok is mások, de nézz utána, szimpatikus e)
Vagy más kaját is csinálhatsz, mondjuk egy korhelylevest, vagy toroskáposztát, vagy székelygulyást, külön másik hússal, a darálthúsból meg másnap csinálsz egy fasirtot, vagy bolognait.
3/6 anonim válasza:
Egybesült fasírt párolt káposztával
4/6 anonim válasza:
a töltött káposzta sem macerásabb, mint az előzőekben írtak, én kb. 15 perc alatt fel tudom készíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Végül rakott savanyú káposzta lett. Még nem csináltam, és nagyobb kedvem volt hozzá, mint a töltötthöz.
2019. máj. 5. 14:34
6/6 anonim válasza:
Nagyszerű, jó döntés! Azt most én is szívesen belapátolnék egy jó adagot! Köszi az ötletet! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!