Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Darált húsból milyen egyszerűb...

Darált húsból milyen egyszerűbb ételeket lehet főzni?

Figyelt kérdés

Általában spagettit, vagy bolognai ragus pennét szoktam, de már picit unom :D

Hasonlóan "bonyolult" receptekre lennék kíváncsi.

2020. ápr. 5. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Fasirt, Stefánia szelet, chilis bab, tejszínes fokhagymás hus tésztával össze sütve , hambi
2020. ápr. 5. 11:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lasagne, rakott bab/karfiol/brokkoli stb, töltött cukkini
2020. ápr. 5. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomos húsgolyó spagettivel vagy krumplival.
2020. ápr. 5. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én darált húsból szoktam hamis rizses húst csinálni.

Hagyma olajon megpirít, rá a darált husi, ha kifehéredett befűszerezem, pici víz rá, fedő alatt megfő, a végén fedőt levéve, hogy elfője a rajta maradt vizet. Simán összekeverem a szokásos módon megfőzött rizzsel, és picit átforgatom még gáz felett.

Régebben ütöttem rá az összeforgatásnál egy egész tojást is, és akkor addig kavartam még az ràfőtt, szerintem úgyis finom, kicsit ragacsosabb tőle, de plusz ízt ad. Viszont a férfiember itthon úgy szereti, ha az összes esetleg visszamaradt vizes-olajos szafott ráöntöm a húsról, a kettő együtt sok lenne, szóval újabban a tojást elhagyom. Ettől mondjuk még egyszerűbb étel. :)

2020. ápr. 5. 12:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Rántott darált hús.
2020. ápr. 5. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Chilis bab (én csicseriborsóval is szoktam, érdemes kipróbálni), töltött zöldség (pl cukkini, padlizsán, paprika), bolognai rakott krumpli, rakottasok pl rakott zöldbab, erdélyi rakott káposzta, egybesült fasírt (lehet "különsült" is, csak egybe egyszerűbb :)
2020. ápr. 5. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Abból csak egyszerű ételeket lehet főzni.
2020. ápr. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!