Hogy javíthatom fel az égett ízt?
Figyelt kérdés
Vendéglátós karrier ide vagy oda, sajnos velem is megtörténik:D lebbencslevest főztem, de mikor pirítottam a tésztát, eléggé odakozmált és átvette a leves az égett ízt. Hogy tudnám kijavítani? Lesz valami bajom tőle ha eszek belőle?2020. ápr. 5. 16:13
1/2 anonim válasza:
Mit dolgoztál a vendéglátásban? Takarítottál? Mert ha főztél volna akkor tudod, hogy az odaégetett cuccot nem lehet feljavítani.
Főzz másikat.
2/2 anonim válasza:
Sehogy még laikusként is kidobja az ember az égett tésztát, és újra kezdi. Bajod nem lesz, ha nem túl gyenge a gyomrod, és képes vagy megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!