Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy javíthatom fel az égett ízt?

Hogy javíthatom fel az égett ízt?

Figyelt kérdés
Vendéglátós karrier ide vagy oda, sajnos velem is megtörténik:D lebbencslevest főztem, de mikor pirítottam a tésztát, eléggé odakozmált és átvette a leves az égett ízt. Hogy tudnám kijavítani? Lesz valami bajom tőle ha eszek belőle?

2020. ápr. 5. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
90%

Mit dolgoztál a vendéglátásban? Takarítottál? Mert ha főztél volna akkor tudod, hogy az odaégetett cuccot nem lehet feljavítani.


Főzz másikat.

2020. ápr. 5. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy még laikusként is kidobja az ember az égett tésztát, és újra kezdi. Bajod nem lesz, ha nem túl gyenge a gyomrod, és képes vagy megenni.
2020. ápr. 5. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!