Milyen mártást ajánlanátok rántott camemberthez és héjában sült kruplihoz?
Figyelt kérdés
Gondoltam tartárra, mert áfonyamártáshoz nincsen alapanyag, de van még szilva és meggylekvár, ez utóbbika illenének hozzá?2020. márc. 24. 16:20
3/9 A kérdező kommentje:
#1 Fentebb írtam, hogy ahhoz nincsen alapanyagom.
#2 Magában a lekvár jó, vagy célszerű hozzáadni mást is?
2020. márc. 24. 16:42
4/9 anonim válasza:
Én szilvával is megenném, nem kell hozzá semmi más.
5/9 anonim válasza:
Nekem meggyel és szilvával is jó lenne.
9/9 anonim válasza:
Áfonya lekvár a legjobb hozzá. De, akkor csináld meggy lekvárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!