Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtos csirkét csináltam,...

Sajtos csirkét csináltam, szörnyű lett. Mit röntottam el?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni rólam hogy nagyon ritkán főzök, akkor is szörnyen, 5/7 gyorsétteremben eszem.

Tehát: Bemelegítettem a sütőt 200 valahány fokra, a kiolvadt csirkemellet felcsíkoztam és megfűszereztem. Beletettem egy hőálló tálba, rá egy kis olivaolaj és betettem a sütőbe. Kb. 10 perc múlva reszeltem trapista sajtot és azt rászortam. Ekkor elmentem zuhanyozni, ez volt kb 40 perc s mire visszmentem a sajt szétolvadt egy összerajadt a csirkével, még víz is volt alatta. Kivettem, iszonyat gusztustalan volt, de megkóstoltam. Az íze egész finom volt, de annyira rosszul nézett ki hogy inkább kidobtam. Az érretemben meg a tv-ban olyan szépen megpirul a sajt nem lesz csúnya nyúlós. Mit csináltam rosszul?

2010. júl. 25. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
ülj be szépen a Q7-be amit összecidáztál, azt' menj el plázázni... csináld azt amihez értesz-.-'
2010. júl. 26. 00:28
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Úgy látszik képtelen vagy felfogni, hogy sok ember örül, hogy van mit ennie, és zavarja őket, hogy te a sajtos csirkemellet (ami nem olcsó kaja) csak azért dobod ki mert nem néz ki jól. Nekem is az a véleményem, hogy a kaját kidobálni bűn. Ha neked nem kell add oda valakinek akinek nem telik rá vagy csukd be a szemed és edd úgy, akkor nem látod hogy néz ki.
2010. júl. 26. 00:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A megoldást előttem már leírták: amikor megpuhult a hús (csirkemell, főleg csíkozva nagyon hamar puhul), leveszed a fóliát és addig sütöd, amíg alig marad alatta folyadék. Akkor ráreszelet a sajtot és már csak addig rakod vissza a sütőbe, amíg szépen rápirul.

Nekem is lenne egy kérdésem: ha ilyen fenemód igényes vagy arra, hogy mit eszel, hogy tudsz hetente ötször gyorsétteremben enni?! Ha a külcsín is ennyire számít, hogy egy fagyit is 20 percig díszítgetsz, akkor főleg nem értem, hogy hogy csúszik le a torkodon az az előrerágott csumi, amit egy tálcára köpve eléd dobnak...

2010. júl. 26. 07:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt akartam írni utolsó!!!!!

Inkább a nem túl dekoratív csirke mint a gyorséttermi, "istentudjamibőlkészültmitdobtakbeleés miótaállott" kaja....

2010. júl. 26. 08:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha gyors ételeket készítesz,ott kell állni mellette!

Ha 10 perccel később mész zuhanyozni,szép is lett volna a vacsora!

2010. júl. 26. 15:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért volt egyáltalán víz rajta,meg egyáltalán mi volt a bajod vele, egy pofonegyszerű ételt akartál csak elkészíteni,a felcsíkozott csirkemellet olajban serpenyőben pillanatok alatt ki lehet sütni, nem kell külön sütőbe tenni, vagy ha annyira ragaszkodsz hozzá, akkor a sajttal a tetején még betolod a sütőbe és készre sütöd.

A többieknek igaza van,nem kellett volna kidobnod, inkább dobsz rá mártást és újrafőzöd sajtostul!

2010. júl. 26. 17:05
 17/17 A kérdező kommentje:

A víz szerintem a csirkéből főtt ki, de lehet a sajttal volt gond. Az már tuti hogy túlságosan sokat reszeltem rá... A csirkét mindig legalább 40 percig főzöm/sütöm, lehet hamarabb is kész lenne, de szeretem ha jól át van sülve és ropis egy kicsit. Ja, és fóliával sem fedtem le, bár nem hiszem hogy ez volt a gond.

Azt nem mondtam hogy egészségesen étkezem, egyáltalán nem eszem egészséges ételeket, amíg fiatal vagyok nem zavar(tudom hogy nem jó, majd megbánom), ráérek 35 felett figyelni erre, hízásra sem vagyok hajlamos. A Mekis és KFC-s kaják nagyon jól néznek ki és számomra ízletesek is.

2010. júl. 26. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!