Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtos csirkét csináltam,...

Sajtos csirkét csináltam, szörnyű lett. Mit röntottam el?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni rólam hogy nagyon ritkán főzök, akkor is szörnyen, 5/7 gyorsétteremben eszem.

Tehát: Bemelegítettem a sütőt 200 valahány fokra, a kiolvadt csirkemellet felcsíkoztam és megfűszereztem. Beletettem egy hőálló tálba, rá egy kis olivaolaj és betettem a sütőbe. Kb. 10 perc múlva reszeltem trapista sajtot és azt rászortam. Ekkor elmentem zuhanyozni, ez volt kb 40 perc s mire visszmentem a sajt szétolvadt egy összerajadt a csirkével, még víz is volt alatta. Kivettem, iszonyat gusztustalan volt, de megkóstoltam. Az íze egész finom volt, de annyira rosszul nézett ki hogy inkább kidobtam. Az érretemben meg a tv-ban olyan szépen megpirul a sajt nem lesz csúnya nyúlós. Mit csináltam rosszul?

2010. júl. 25. 22:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A sajtot csak a legvegen kell ratenni!En ugy szoktam,hogy lefedve puhara parolom,majd fedes nelkul zsirjara sutom.Az utso percekben rareszelem a sajtot es pirulasig sutom.
2010. júl. 25. 22:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem rossz volt a sajt, te milyen sajtot használsz a húsra? Szerintem az enyém vizes volt meg zsíros. :S
2010. júl. 25. 22:55
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem pocsékolás volt kidobni, ha az íze jó. Nem a kinézetre kell adni, én se csinálok szépeket, nincs gyakorlatunk, ennyi. Ehető legyen. Máshol meg éheznek, tudod...
2010. júl. 25. 22:56
 4/17 A kérdező kommentje:
Jaj nem ismersz engem. Én egy fagyit is 20 percig díszítek.(tejszínhab, csokiöntet, csokireszelék, gyümölcs). Nekem fontos hogy hogy néz ki a kaja, ha nem tetszik nem eszem meg akkor sem ha isteni az íze. Amúgy ha megeszem lehet sárgaságot kapok. :S Attól meg nem laknak jól az éhezők.
2010. júl. 25. 23:01
 5/17 anonim válasza:
82%
sznob idióta.
2010. júl. 25. 23:13
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

"ha megeszem lehet sárgaságot kapok"

Ez előrelépés lenne a mostani sötétségből...

2010. júl. 25. 23:58
 7/17 anonim ***** válasza:
87%

Téged is vízen kéne tartani egy hétig, akkor megennéd a kaját akárhogy is néz ki. Én is rontottam már el, legutóbb túl vizes volt a hús és a töltött fasírt kissé alakját vesztve szétfolyt a tepsiben. Ettől függetlenül megettük, eszembe nem jutott kidobni.

A kérdésedre válaszul hagyni kellett volna, hogy a húsból elpárologjon a víz és mikor már majdnem kész rátenni a sajtot, de szerintem ezt már írták.

2010. júl. 26. 00:07
 8/17 A kérdező kommentje:
Mi bajotok van? Az hogy igényes vagyok és nem eszem meg azt ami GUSZTUSTALAN? Hihetetlen hogy milyen emberek vannak. Köszönöm, nem kérek több választ. Megoldom valahogy másképp.
2010. júl. 26. 00:07
 9/17 A kérdező kommentje:
Tartsanak téged vizen. Miért? Ha megeszem azt a xart amit főztem akkor másnak több jut kajára? Vagy hogy gondoltad? (nem kérek választ!!) Egy normális kérdést tettem fel, gondoltam megmondjátok hogy máskor mit csináljak másképp. Ez megtörtént, nagyjából tudom hol volt a hiba.
2010. júl. 26. 00:11
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Legközelebb vidd le egy hajléktalannak...
2010. júl. 26. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!