Sajtos csirkét csináltam, szörnyű lett. Mit röntottam el?
Azt kell tudni rólam hogy nagyon ritkán főzök, akkor is szörnyen, 5/7 gyorsétteremben eszem.
Tehát: Bemelegítettem a sütőt 200 valahány fokra, a kiolvadt csirkemellet felcsíkoztam és megfűszereztem. Beletettem egy hőálló tálba, rá egy kis olivaolaj és betettem a sütőbe. Kb. 10 perc múlva reszeltem trapista sajtot és azt rászortam. Ekkor elmentem zuhanyozni, ez volt kb 40 perc s mire visszmentem a sajt szétolvadt egy összerajadt a csirkével, még víz is volt alatta. Kivettem, iszonyat gusztustalan volt, de megkóstoltam. Az íze egész finom volt, de annyira rosszul nézett ki hogy inkább kidobtam. Az érretemben meg a tv-ban olyan szépen megpirul a sajt nem lesz csúnya nyúlós. Mit csináltam rosszul?
"ha megeszem lehet sárgaságot kapok"
Ez előrelépés lenne a mostani sötétségből...
Téged is vízen kéne tartani egy hétig, akkor megennéd a kaját akárhogy is néz ki. Én is rontottam már el, legutóbb túl vizes volt a hús és a töltött fasírt kissé alakját vesztve szétfolyt a tepsiben. Ettől függetlenül megettük, eszembe nem jutott kidobni.
A kérdésedre válaszul hagyni kellett volna, hogy a húsból elpárologjon a víz és mikor már majdnem kész rátenni a sajtot, de szerintem ezt már írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!