Véleményetek szerint miért tűnt el az élesztő a boltok polcairól?
Te 20-as, miért nem adtál 3db élesztőt a néninek, ha neked csak 2-re lett volna szükséged? Akkor a néni is tovább tudott volna adni 1-et mondjuk Barbikának, aki még a büdös életbe nem sütött semmit, és csak réteslisztet kapott.
Egyébként a tescoban nincs semmi raktáron, mindent ki kell pakolni ahogy megjön és van hely a polcon. Ki is rúgják aki sumákol. Ruhákat se lehet eldugdosni, kőkeményen ellenőriznek és fullba van kamerázva minden a raktárban.
A boltos nem az én szemembe hazudott, hanem a mellettem kiflit válogatónak hazudott.
Nem akarta, hogy ő megtudja, hogy van még valamennyi élesztő. Mivel én törzsvásárló vagyok és látásból jól ismernek, ezért ennyi előnnyel indultam a másik vásárlóval szemben. Egyébként el is mondta, hogy volt akik 5 teljes tálca élesztőt vitt. Nem tudom mennyi van egy tálcán, de 30 db biztosan. Nem csoda, hogy másoknak meg nem jut belőle.
Én másnap is a vásárlójuk leszek, aki meg 150 db-ot vitt az járja a boltokat és csak ezért jött ebbe az üzletbe. Feltételezem valami vállalkozásnak ment ennyi élesztő.
Talán bocsánatos bűn az eladó részéről, hogy próbálják kissé visszafogni a "hiénákat".
A mami szemébe viszont tényleg belehazudtam.
De miért is?
Te bemószerolnád azt az eladót, aki neked segített ?
Ezt az embertípust minek is nevezik ? Hálátlan dögnek ?
Vagy van ennél még sokkal rosszabb kifejezés is?
Nem élesztős téma, de pont ide illik.
Volt egy film (Bosszúvágy) , Charles Bronson főszereplésével. Ő önhatalmúlag a kezébe vette a rossz fiúk kinyírását. Tevékenysége folytán lecsökkent a területen a bűncselekmények száma.
Egy járókelő életét fenyegette egy rossz fiú. A főszereplő épp ott járt és lelőtte a rossz fiút.
Megjött a helyszínelő rendőr és a járókelő teljesen más személyleírást adott az életét megmentő fegyveres főszereplőről.
Te mit tettél volna?
Felnyomod azt , aki megmentette az életedet, vagy hazudsz és ezzel falazol az önkényes igazságosztónak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!