Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véleményetek szerint miért...

Turosbukta01 kérdése:

Véleményetek szerint miért tűnt el az élesztő a boltok polcairól?

Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 15:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
36%
# 20 ebből a sztoriból világosan látszik milyen nemzet vagyunk, a boltos is a szemedbe hazudott, utána te az öreg néniébe. az utólagos megszánás mindegy
2020. márc. 22. 08:11
 22/25 Béla211 ***** válasza:
75%
Amúgy száraz élesztő sincs vagy csak a friss fogy?
2020. márc. 22. 12:43
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Te 20-as, miért nem adtál 3db élesztőt a néninek, ha neked csak 2-re lett volna szükséged? Akkor a néni is tovább tudott volna adni 1-et mondjuk Barbikának, aki még a büdös életbe nem sütött semmit, és csak réteslisztet kapott.

Egyébként a tescoban nincs semmi raktáron, mindent ki kell pakolni ahogy megjön és van hely a polcon. Ki is rúgják aki sumákol. Ruhákat se lehet eldugdosni, kőkeményen ellenőriznek és fullba van kamerázva minden a raktárban.

2020. márc. 22. 13:16
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

A boltos nem az én szemembe hazudott, hanem a mellettem kiflit válogatónak hazudott.

Nem akarta, hogy ő megtudja, hogy van még valamennyi élesztő. Mivel én törzsvásárló vagyok és látásból jól ismernek, ezért ennyi előnnyel indultam a másik vásárlóval szemben. Egyébként el is mondta, hogy volt akik 5 teljes tálca élesztőt vitt. Nem tudom mennyi van egy tálcán, de 30 db biztosan. Nem csoda, hogy másoknak meg nem jut belőle.

Én másnap is a vásárlójuk leszek, aki meg 150 db-ot vitt az járja a boltokat és csak ezért jött ebbe az üzletbe. Feltételezem valami vállalkozásnak ment ennyi élesztő.

Talán bocsánatos bűn az eladó részéről, hogy próbálják kissé visszafogni a "hiénákat".

A mami szemébe viszont tényleg belehazudtam.

De miért is?

Te bemószerolnád azt az eladót, aki neked segített ?

Ezt az embertípust minek is nevezik ? Hálátlan dögnek ?

Vagy van ennél még sokkal rosszabb kifejezés is?

2020. márc. 22. 13:40
 25/25 anonim ***** válasza:
35%

Nem élesztős téma, de pont ide illik.

Volt egy film (Bosszúvágy) , Charles Bronson főszereplésével. Ő önhatalmúlag a kezébe vette a rossz fiúk kinyírását. Tevékenysége folytán lecsökkent a területen a bűncselekmények száma.

Egy járókelő életét fenyegette egy rossz fiú. A főszereplő épp ott járt és lelőtte a rossz fiút.

Megjött a helyszínelő rendőr és a járókelő teljesen más személyleírást adott az életét megmentő fegyveres főszereplőről.

Te mit tettél volna?

Felnyomod azt , aki megmentette az életedet, vagy hazudsz és ezzel falazol az önkényes igazságosztónak ?

2020. márc. 22. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!