Vendégségre jönnek a férjem rokonai. Kiadós laktató ételt /vendegváró receptet tudtok?
Figyelt kérdés
14 fő jön hozzánk a hétvégén, már teljesen kifogytam az ötletekből. (Pizza, meg kenyér lángos kilőve)
Annyit kell róluk tudni, hogy rengeteget esznek és kb húst hússal. Tészta vagy vega tengeri halas dolgok kilőve.
Várom az ötleteket!
Köszönöm!!
2020. febr. 19. 21:33
11/14 anonim válasza:
Legyen valami svédasztalos maja csinálj fasírtokat sülteket salátákkal aztán mindenki azt zabál amit akar.
12/14 anonim válasza:
10. válaszoló: ne haragudj, de ez nem egy hozzáállás a vendégséghez. AZ ember igyekszik finom, árban is elfogadható,könnyen elkészíthető, vendégváró menüsort kitalálni, amiből egy népesebb társaság is megtalálja a neki tetszőt. És igen, ilyenkor nem dobunk az asztalra csirkefarhátból pörköltet, bár finom és a hétköznapokon szívesen megesszük, ilyenkor nem opció. És nem opció a mindegy mi,csak laktató legyen és olcsó sem.Ha az ember vendégeket fogad, megtiszteli a vendégeit azzal, hogy a lehetőségei figyelembevételével tisztességes menüt adjon.Én nagyon sokszor fogadtam vendégeket és voltam is vendég családban és azon kívül is, és soha nem vetett fel a pénz, de mindig igyekeztem a vendégeim kedvében járni.És én is a legtöbbször tisztességes ételt kaptam.Szerintem a vendéglátás erről szól.
13/14 anonim válasza:
Csinálj egy halom SOVÁNY sült oldalast vagy tarját, dinsztelt lila káposztával, krumplipürével vagy törtkrumplival, előtte egy tárkonyos levest neked tetsző hússal.
Utána egy valamilyen pite, vagy Lusta asszony rétese.
14/14 anonim válasza:
Valamilyen pörkölt, ragu vagy szaftos sülthús jutott még eszembe. Sok olyan hasonló étel van amit csak oda kell készíteni, hagymát, fűszereket dinsztelni, de alapvetően megfőzi magát. Köretnek én szeretek puliszkát csinálni ha sok vendégem van, nagyon gyorsan megfő, laktató, egy jó marhapörkölthöz például kiválóan illik, de ha nektek nem fekszik akkor krumplival is tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!